Бетис и Барселона играят при резултат 0:0 на Бенито Вийямарин“ в отложен двубой от 17-ия

...
Бетис и Барселона играят при резултат 0:0 на Бенито Вийямарин“ в отложен двубой от 17-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бетис - Барселона 0:0, претенции за дузпа от гостите

Бетис и Барселона играят при резултат 0:0 на „ Бенито Вийямарин “ в отложен двубой от 17-ия кръг на Ла Лига. 

Барселона веднага пое надзор върху играта, само че първото по-сериозно състояние беше за „ вердибланкос “ в 10-ата минута. Тогава Луис Енрике стреля, като Балде блокира удара. Така топката мина застрашително около вратата и излезе за корнер.

Две минути по-късно Иглесиас се опита да си изпроси дузпа след конфликт с Жул Кунде, само че съдията не му обърна внимание. След още две минути Левандовски се опита да се разпише с глава при центриране от корнер, само че не насочи добре топката.

В 18-ата минута Педри се оправи с двама бранители на домакините, но Руи Силва излезе и улови топката. Иглесиас веднага отговори с шут, който обаче беше доста разочароващ.

В 32-рата минута Серхио Каналес беше открит непокрит в наказателното поле, само че Кунде съумя да блокира изстрела му. Минута след това Рафиня се разписа, само че при вдигнат байрак за засада.

Така първата част завърши без прецизен удар. Той обаче пристигна още при започване на второто полувреме, когато на Силва му се наложи да избави шут на Педри.

В 56-ата минута Набил Фекир също стреля тъкмо, само че в ръцете на Марк-Андре тер Стеген. В идващите минути Рафиня на два пъти се строполи в наказателното поле без реферът да уточни бялата точка.

Ето и съставите на двата отбора:

Бетис : Силва, Руибал, Пецея, Фелипе, Абнер, Карвальо, Родригес, Енрике, Каналес, Фекир, Иглесиас

Барселона : Тер Стеген, Кунде, Араухо, Кристенсен, Балде, Педри, Бускетс, Де Йонг, Рафиня, Левандовски, Гави
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР